lauantai 26. marraskuuta 2016

Satumainen joulunavaus

Turkuun on saapunut joulu!
Spinellin tytöt saivat olla osa joulun saapumista kaupunkiin ja tässä haluammekin jakaa muutaman ajatuksen päivästä.

Tyttöjen päivä alkoi maskeerauksella, josta tytöt olivat innoissaan. Oikeat kampaajat laittoivat hiukset ja jokainen tyttö sai roolihahmolleen sopivan meikin ja puvun.Tämän jälkeen puolet tytöistä suunnisti Jokke jokijunan kyytiin ja toinenpuoli lavalle tanssimaan. 

Kulkueeseen päässeet tytöt toivat iloa ympärilleen ja päätyivät monen katsomaan tulleen kameraan. Junan liikkuessa tytöt vilkuttivat katsomaan tulleille ihmisille ja heiluttelivat valotikkuja sekä tekivät saippuakuplia. Esiintymään tottuneet tytöt olivat elementissään ja saivat omalla ilollaan monet hymyilemään. 

Akrobatiaa tehneet tytöt onnistuivat vedossaan loistavasti. 
Tapahtuman ansiosta kadut olivat niin täynnä ihmisiä, että vain murto-osa pääsi näkemään showta. Lavan takana tytöt näkivät Robinin ja artistin vilkutus ja moikkaus tytöille kuului ehdottomasti illan muistettavimpiin asioihin.

Upean suorituksen teki Spinellien Saara, joka nähtiin moneen otteeseen lavalla näyttelemässä ja tanssimassa osana joulutarinaa. Paljon muistettavaa pienelle tanssijanalulle ja monta sooloa yhteen ohjelmaan, hienoa uskaltamista! 

Haluamme vielä jakaa muutaman tyttöjen kommentin:

- Tästä tuli niin hyvä olo! (lumihiutale kulkuen jälkeen)
- Ei tätä toista kertaa elämässä koe! (keiju akrobatian jälkeen)

Kiitos kaikille!


Spektaakkelissa nähtiin myös yllätysesiintyjä, valmentaja hämmentyi itsekkin kiskaistessaan jääkarhupuvun päälleen ja liittyessään kulkueeseen. Ja suoriutui silti tehtävästä ihan kiitettävästi.





Videosta iso kiitos lähelle päässeelle äidille! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisiä Spinellin ihanille tanssijoille