keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Helinää helskettä

Spinellin tyttöjen ensimmäinen esiintyminen meni hyvin. Valmentajat eivät valitettavasti päässeet paikalle katsomaan, mutta saivat nähdä tyttöjen ohjelman videon kautta. Iso kiitos avusta Spinellien äideille, jotka auttoivat tyttöjä Kupittaalla ja mahdollistivat tyttöjen esiintymään pääsemisen.

 Ohjelman ensimmäisen esitys kerran jännitys vähän näkyi ohjelmassa mutta muuten suoritukseen sai olla tyytyväinen. Kisaohjelmaa on edelleen hiottu ja tällä hetkellä ollaan tyytyväisiä erityisesti hyppusarjan yhdenaikaisuuteen.
  
Kupittaalla tytöillä oli lavalla hauskaa ja sen välittäminen yleisölle tekee esiintymisestä onnistuneen! Hyvä tytöt! 





Kupittaan esiintymisen jälkeen on treeneissä katsetta suunntattu ensi lauantain Turun kaupungin Satumaiseen joulunavaukseen, jossa Spinellin tytöt tullaan näkemään kolmessa eri roolissa. On hienoa miten isoon projektiin tytöt ovat päässeet osallisiksi ja luvassa onkin tähän mennessä hienoin keikka mihin tytöt ovat pääseet osallistumaan. Tytöt odottavat valmentajien kuuleman mukaan erityisesti maskeeraukseen pääsemistä. Tyttöjä voi joulunavauksessa nähdä akrobatia esiyksessä yliopistonkadulla, joulukulkueessa  ja tarinassa näyttelemässä ja tanssimassa. 


Tule siis ihmeessä katsomaan miten joulu tuodaan kaupunkiin!

 Kiirettä on siis ollut ja nyt on viimeisten harjoitusten aika ennen esiintymistä joulunavauksessa. Samalla ollaan harjoiteltu pientä esiysohjelmaa Liedon Lujan joulunäytökseen.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisiä Spinellin ihanille tanssijoille