tiistai 20. joulukuuta 2016

Spinellit lomalle

Spinellin tyttöjen joululoma alkoi juuri tänään!

Viimeisissä pikkujoulutreeneissä leikittiin ulkona, askarreltiin jouluiset ystäväsydämmet ja syötiin joulutorttuja ja glögiä.

Tänään myös palkittiin suuressa heijastinkilpailussa parhaiten menestyneet tytöt ja siitä onnittelut nelikolle Aino, Anna, Inka ja Reetta. 



Sunnuntain treeneissä tyttöjä ei vielä päästetty helpolla vaan luvassa oli tiukka pläjäys lihaskuntotreeniä. Menoa ei haitannut salin pienet tilat, sillä koulun joulujuhlaa varten sali oli jo valmiiksi laitettuna.




Päättynyt kausi muodostui erilaisesksi mitä valmentajat olivat suunnitelleet. Matkalla mukaan tuli Joulupolku-tapahtuma, jonne oli tehtävä uudet ohjelmat ja Tonttujuoksu esiintymiskeikka.

Kaikkiaan tyttöjen kausi sisälsi neljä esiintymistä ja yhdet kilpailut. 

Kilpailuista valmentajat saivat palautteen ja tiivistetysti siitä voidaan todeta että tyttöjen kisaohjelmaa pidetään ikätasolle sopivana, monipuolisena ja kivana kokonaisuutena. Syksyn mittaa paljon harjoitellut vartaloliikkeet saivat tuomareilta kehuja. Harjoiteltavaa palautteissa oli jo valmentajilla tiedossa olevat hyppyjenalastulot. Esittämisen puolella tuomaristo halusi lisää rohkeutta ja luottamusta omaan osaamiseen.

Tässä vielä tyttöjen kisasuoritus :)




Spinellin tytöt toivottavat kaikille hyvää joulua ja onnellista uuttavuotta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kerro terveisiä Spinellin ihanille tanssijoille